Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια μεταξύ παικτών μετά το Τσέλσι-Τότεναμ  (videos)

Επεισόδια μεταξύ παικτών μετά το Τσέλσι-Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2016 02:45
Την ώρα που οι παίκτες της Λέστερ πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επικρατούσε χάος, αφού οι παίκτες της Τσέλσι και της Τότεναμ πιάστηκαν στα χέρια μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ παικτών της Τσέλσι και της Τότεναμ μετά το ισόπαλο 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Με αυτό το αποτέλεσμα η Λέστερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στερώντας τις ελπίδες των «πετεινών» για τον τίτλο.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Ντιέγκο Κόστα πιάστηκε στα χέρια με τον Μισέλ Βορμ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη. Μέσα σ’ όλα προέκυψε και μια απίστευτη σαβούρα του τεχνικού των «μπλε», Γκους Χίντινκ κατά την έναρξη των επεισοδίων.

Τα νεύρα των παικτών ήταν εμφανή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού σημειώθηκαν αρκετά σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, αναγκάζοντας τον διαιτητή Κλάτεμπεργκ να δείξει 12 κίτρινες (τις εννέα σε παίκτες της Τότεναμ!).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντεμπελέ χτύπησε τον Ντιέγκο Κόστα στο πρόσωπο, προσπαθώντας να του βγάλει το… μάτι, ενώ νωρίτερα ο Ρόουζ πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Γουίλιαν και χρειάστηκε να τους χωρίσει ο προπονητής της Τότεναμ! Στο 87’ ο Γουόλκερ πέταξε κάτι σαν… μύξα (!) στον Ντιέγκο Κόστα, που τον κρατούσε από το πόδι και ένα λεπτό μετά ο Λαμέλα πάτησε με το πόδι το χέρι του πεσμένου Φάμπρεγκας.

Τα επεισόδια στο φινάλε:



Η «σαβούρα» του Χίντινκ και τα επεισόδια από την εξέδρα:



Το επεισόδιο Κόστα – Ντεμπελέ:



Το επεισόδιο Κόστα – Γουόλκερ:



Το πάτημα του Λαμέλα στο χέρι του Φάμπρεγκας:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.