Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Στην Ελλάδα ξέχασαν ποιος είμαι…»

Ρανιέρι: «Στην Ελλάδα ξέχασαν ποιος είμαι…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2016 01:43
Ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε στην ιταλική τηλεόραση αμέσως μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίνοντας το μήνυμα ότι πάντα πρέπει να πιστεύεις και να προσπαθείς. Τι δήλωσε για την Ελλάδα.

Για απίστευτη και τρελή χρονιά έκανε λόγο ο Κλαούντιο Ρανιέρι μιλώντας στο «Rai». Ο αρχιτέκτονας της Λέστερ ομολόγησε πως πήδηξε όρθιος από τους πανηγυρισμούς στο γκολ του Αζάρ, δήλωσε πως είναι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε από την Ελλάδα και έδωσε το δικό του μήνυμα σ’ όσους προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους.

«Είμαι 64 ετών και πάντα πίστευα ότι θα κέρδιζα το πρωτάθλημα σε κάποια χώρα. Το πάλευα, το πάλευα και πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα τα κατάφερνα. Είμαι ο ίδιος προπονητής που απολύθηκε από την Ελλάδα. Δεν έχω αλλάξει… Ίσως κάποιος εκεί πέρα να είχε ξεχάσει την καριέρα που είχα. Ένα μπορώ να σας πω: Πάντα να πιστεύετε και να προσπαθείτε γι’ αυτό που κυνηγάτε. Μην τα παρατήσετε ποτέ».

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει πως έζησε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ: «Στο ημίχρονο η Τότεναμ προηγούνταν με 2-0 και ήμουν κακόκεφος. Μετά σκόραρε ο Κέιχιλ και σκέφτηκα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Στο γκολ του Αζάρ πήδηξα όρθιος από τη θέση μου», τόνισε.

Όσον αφορά τον στόχο της Λέστερ για τη νέα σεζόν, ο Ιταλός σχολίασε: «Με τον πρόεδρο είχαμε ένα μακροχρόνιο πλάνο για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως αυτή η χρονιά ήταν τρελή και απίστευτη. Δεν μπορείς να επαναλάβεις τέτοιες χρονιές. Είναι κάτι μοναδικό. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στην πρώτη δεκάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρανιέρι έγινε ο τρίτος Ιταλός προπονητής που σηκώνει την Πρέμιερ Λιγκ, μετά τους Ρομπέρτο Μαντσίνι και Κάρλο Αντσελότι. Παράλληλα, είναι μόλις ο τέταρτος τεχνικός που παίρνει κάποιο τίτλο σε Αγγλία (πρωτάθλημα με Λέστερ), Ισπανία (Κύπελλο το 1999 με την Βαλένθια) και Ιταλία (Κύπελλο το 1996 με την Φιορεντίνα). Πριν από αυτόν, κάτι αντίστοιχο είχαν πετύχει οι Ράφα Μπενίτεθ, Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.