Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2016 00:12
Η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Τσέλσι, όμως οι «μπλε» ισοφάρισαν σε 2-2, επιτρέποντας στην Λέστερ να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα!

Το παραμύθι της Λέστερ είχε happy end! Η τρομερή αρμάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι «αλεπούδες» χρειάζονταν δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο, με την προϋπόθεση ότι η 2η Τότεναμ θα έκανε το «3 στα 3». Ωστόσο οι «πετεινοί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της Τσέλσι, συνεχίζοντας την παράδοση που τους θέλει να μην φεύγουν με νίκη από το «Στάμφορντ Μπρίτζ» από το 1990!

Όλα πήγαιναν ιδανικά για την Τότεναμ, καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ των Κέιν (35’) και Σον (44’).

Ωστόσο, η Τσέλσι ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και στο 58’ μείωσε σε 2-1 με γκολ του Κέιχιλ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 83’ ο περσινός MVP Αζάρ, δίνοντας τα σκήπτρα στην Λέστερ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ακολούθησαν αρκετά σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα κυρίως από την πλευρά της Τότεναμ, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα κίτρινες κάρτες! Το τελικό 2-2 επέτρεψε στην Λέστερ να ξεφύγει με +7 από την 2η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί.



Το Λέστερ… καίγεται:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.