Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αναβολή στη στέψη για Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Αναβολή στη στέψη για Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2016 18:12
Η Λέστερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και δεν κατάφερε να κατακτήσει από σήμερα (1/5) το πρωτάθλημα. Μαρσιάλ (8’) και Μόργκαν (17’) οι σκόρερ, δύο βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θέλουν οι «αλεπούδες».

Δεν έχουμε ακόμα νέο πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ! Η Λέστερ χρειάζονταν μόνο νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ωστόσο το ισόπαλο 1-1 δεν επέτρεψε στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να πανηγυρίσει από σήμερα (1/5) το πρωτάθλημα.

Οι «αλεπούδες» χρειάζονται πλέον δύο βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. Αν δεν τα καταφέρουν και η Τότεναμ κάνει το «3 στα 3», τότε ο τίτλος θα πάει στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Τα πάντα μπορούν να κριθούν τη Δευτέρα (2/5), αφού η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της Λέστερ.

Στα του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και στο 8’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βαλένσια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μαρσιάλ με κοντινό πλασέ, «έγραψε» το 1-0. Πέντε λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Σμάιχελ επενέβη σωτήρια σε σουτ του Λίνγκαρντ. Το 2-0 δεν έγινε ποτέ και στο 17’ οι «αλεπούδες» κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντρινκγουότερ, ο Μόργκαν νίκησε στον αέρα την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Ο Τζαμαικανός αμυντικός θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 40’, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ένα λεπτό νωρίτερα, η Λέστερ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ρόχο στον Μαχρέζ, όμως ο Όλιερ έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 78’ όταν η προσπάθεια του Σμόλινγκ βρήκε στο δοκάρι του Σμάιχελ. Στο 86’ οι «κόκκινοι διάβολοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Ντεπάι από τον Ντρινκγουότερ στη γραμμή. Ο διαιτητής απέβαλε τον μέσο της Λέστερ αλλά έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν αξιοποιήθηκε από τους γηπεδούχους. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.