Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Φουλ για 3ο σερί τελικό η Σεβίλλη!

Γιουρόπα Λιγκ: Φουλ για 3ο σερί τελικό η Σεβίλλη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2016 00:39
Η Σεβίλλη απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Λβιβ από τη Σαχτάρ και έκανε σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της σε 3ο σερί τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με Βιτόλο (6’) οι Ανδαλουσιανοί, γύρισε το ματς η Σαχτάρ (23’ Μάρλος, 35’ Στεπανένκο), αλλά ο Γκαμέιρο (82’ πεν.) έδωσε σκορ πρόκρισης στους κατόχους του τίτλου.

Σαχτάρ και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Λβιβ, αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Ανδαλουσιανούς, ενόψει της ρεβάνς στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η κάτοχος του τίτλου πήρε το προβάδισμα από το 6ο λεπτό του αγώνα με τον Βιτόλο. Οι Ανδαλουσιανοί βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Γκαμεϊρό πάσαρε στον Βιτόλο και αυτός με ωραία ενέργεια νίκησε τον Πιάτοφ για το 0-1.

Μετά το γκολ η Σαχτάρ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 23’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα. Μετά από τρομερή μπαλιά του Ρακίτσκι, ο Μάρλος βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Οι Ουκρανοί είχαν την υπεροχή και στο 35’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με καρφωτή κεφαλιά του Στεπανένκο.

Στο δεύτερο μέρος, η Σαχτάρ επέλεξε να δώσει χώρο στην Σεβίλλη, η οποία στάθηκε άτυχη, αφού έχασε με σοκαριστικό τραυματισμό τον Κρον-Ντέλι. Ο Δανός τραυματίστηκε σοβαρά (του γύρισε το γόνατο) δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς και αναμένεται να μείνει για καιρό εκτός δράσης.

Οι Ανδαλουσιανοί είχαν τον έλεγχο και στο 75’ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ του Γκαμέιρο. Ωστόσο επτά λεπτά μετά ο Γάλλος σκόραρε από την άσπρη βούλα, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βιτόλο από τον Φερέιρα.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σεβίλλη καλείται απλώς να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» για να προκριθεί στον τελικό.



Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Κρον-Ντέλι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.