Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο «Μπερναμπέου» κρίνεται η πρόκριση (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο «Μπερναμπέου» κρίνεται η πρόκριση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2016 23:40
Σ΄ ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, η Ρεάλ είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως το τελικό 0-0 στο «Έτιχαντ» αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο «Μπερναμπέου».

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο «Έτιχαντ» και η πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στη ρεβάνς της Μαδρίτης.

Ανιαρό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, καθώς οι δύο ομάδες δεν πήραν ρίσκα και ήταν αρκετά προσεκτικές. Η «βασίλισσα», που έπαιξε χωρίς τον ανέτοιμο Ρονάλντο, είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως δοκάρι και Χάρτ κράτησαν το 0-0 για την αγγλική ομάδα.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Στο «Μπερναμπέου» κρίνεται η πρόκριση (video)
Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, έγινε γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ανέτοιμος και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ρεάλ. Ο Πορτογάλος είδε το παιχνίδι από τον πάγκο και βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι θα χρειάστηκε να χασμουρηθεί αρκετές φορές στο πρώτο μέρος.

Στα πρώτα 45λεπτά δεν υπήρξε τίποτα το αξιοσημείωτο, κάτι που αποδεικνύεται και στα στατιστικά. Η πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς ήρθε στο 27' (χειρότερη επίδοση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ οι δύο ομάδες δεν είχαν ούτε τελική εντός εστίας στο πρώτο ημίχρονο! Η μοναδική αξιόλογη φάση ήρθε στο 45’, όταν ο Μπενζεμά βρέθηκε μόνος του εντός περιοχής, όμως το σουτ του ήταν αποκαρδιωτικό.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ανέτοιμος και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Χεσέ, ενώ πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Σίλβα ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο και έδωσε τη θέση του στον Ιεανάτσο.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 46’ απείλησε με σουτ του Αγκουέρο, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νάβας. Στη συνέχεια, η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της και στο 54’ είχε σημαντική στιγμή με τον Ράμος, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Η «βασίλισσα» είχε την κατοχή και έψαχνε διαδρόμους προς την εστία της Σίτι. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71’, όταν μετά από σέντρα του Καρβαχάλ, ο Χεσέ νίκησε τον Φερνάντο και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ. Τέσσερα λεπτά μετά, η Ρεάλ απείλησε ξανά, όμως το φαλτσαριστό πλασέ του Μπέιλ πέρασε λίγο άουτ.

Ακολούθησαν δύο σπουδαίες αποκρούσεις του Χαρτ, ο οποίος κράτησε το μηδέν για τους «πολίτες». Στο 79’ ο Άγγλος γκολκίπερ έδιωξε με το πόδι την κεφαλιά του Κασεμίρο, ενώ στο 82’ ο Πέπε βρέθηκε… φάτσα με τον πορτιέρο της Σίτι, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ώσπου στο 90+2’ ο Νάβας χρειάστηκε να επέμβει σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρούιν, κρατώντας το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Μάντσεστερ Σίτι (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κομπανί, Οταμέντι, Σανιά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (40' Ιεανάτσο), Ντε Μπρούιν, Χεσούς Νάβας (77' Στέρλινγκ), Αγουέρο

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (89' Ισκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (46' Χεσέ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.