Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάτα: «Εξωπραγματικοί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών σήμερα…»

Μάτα: «Εξωπραγματικοί οι μισθοί των ποδοσφαιριστών σήμερα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 18:17
Εξωπραγματικά χαρακτήρισε ο Χουάν Μάτα τα χρήματα που παίρνουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο σημερινό ποδόσφαιρο. «Δεν είναι αυτός ο αληθινός κόσμος, είναι σαν να ζούμε σε μια φούσκα», τόνισε ο Ισπανός.

«Με σεβασμό στην υπόλοιπη κοινωνία, εμείς είμαστε σε θέση να παίρνουμε έναν απίστευτο μισθό. Η πραγματική ζωή είναι αυτή των φίλων μου. Έχουν μείνει άνεργοι και έχουν αναγκαστεί να πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να μεταναστεύσουν. Η ζωή που κάνω ως ποδοσφαιριστής δεν είναι φυσιολογική. Με φοβίζει μερικές φορές όταν σκέφτομαι πόσο προστατευμένος είμαι» δήλωσε ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας:

«Το μικρότερο πρόβλημα να αντιμετωπίζω θα έρθει κάποιος για μένα και θα το διορθώσει. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε μία φυσιολογική ζωή. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή. Είναι σαν να ζούμε σε μία φούσκα».

Ο Μάτα εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα: «Όταν ένας παίκτης παίρνει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, τότε νομίζει πως έγινε... Μαραντόνα. Βλέπεις νεαρά παιδιά που με τα χρήματα που βγάζουν αμέσως ντύνονται με ακριβά ρούχα, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και έχουν ύφος.

Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πλησιάσεις και να τους πεις δυο κουβέντες ώστε να μην καταστρέψουν την καριέρα τους βλέποντας όλη αυτή τη λάμψη
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.