Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 00:35
Με τον Μπουφόν να αποκρούει πέναλτι στο 90’, η Γιουβέντους νίκησε με 2-1 την Φιορεντίνα στη Φλωρεντία και τη Δευτέρα θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια αν η Νάπολι δεν νικήσει την Ρόμα στο «Ολίμπικο».

Η Γιουβέντους πέρασε με 2-1 από την έδρα της Φιορεντίνα, πήρε την 24η νίκη σε 25 παιχνίδια και μπορεί τη Δευτέρα (25/4) να κατακτήσει το 5ο σερί πρωτάθλημα.

Η «Γηραιά Κυρία» ήταν υποτονική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όμως στο 39’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Μάντζουκιτς. Πέντε λεπτά μετά, η Φιορεντίνα «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Μάρκος Αλόνσο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 81’ όταν μετά από λάθος του Μπονούτσι, η μπάλα στρώθηκε στον Κάλινιτς και αυτός με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, ο Μοράτα πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Εβρά και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Γιουβέντους.

Στο 90’ η Φιορεντίνα θα μπορούσε να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως ο Μπουφον απόκρουσε το πέναλτι του Κάλινιτς και στην επαναφορά νίκησε και τον Μπερναντέσκι, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε. Μεγάλος Τζίτζι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.