Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και περιμένει η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και περιμένει η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2016 21:51
Με γκολ του Κορέα (62’), η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πέρασε πάνω από την Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Καμπ Νου».

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν την υπεροχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα της Μάλαγα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 14’, με άστοχο σουτ του Γκριεζμάν από το ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο δεν απείλησε ξανά με αξιώσεις την εστία των Ανδαλουσιανών.

Στην επανάληψη, η Ατλέτικο συνέχισε την πίεση και στο 51’ είχε μεγάλη ευκαιρία με άστοχο σουτ του Σαούλ από το ύψος του πέναλτι. Τελικά, στο 62’ ο Κορέα επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Οτσόα.

Ο σκόρερ είχε σημαντική ευκαιρία για το 2-0 στο 78’, όμως το σουτ του εντός περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, η Μάλαγα «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως το σουτ του Χουάνμπι έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 86’ ο Οτσόα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κορέα και στο επόμενο λεπτό, ο Όμπλακ έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του Ρέθιο. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ατλέτικο πέρασε έστω και προσωρινά στην κορυφή, περιμένοντας πλέον το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.