Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Με Ντόρτμουντ στον τελικό η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: Με Ντόρτμουντ στον τελικό η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 23:46
Η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-0 την Χέρτα στο Βερολίνο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας για 3η σερί φορά και 4η τα τελευταία πέντε χρόνια προκρίθηκε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί νίκησαν με 3-0 την Χέρτα στο Βερολίνο και θα επιστρέψουν στο «Ολίμπιασταντιον» στις 21 Μαΐου για τον τελικό με την Μπάγερν.

Η ομάδα του Τούχελ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 20’ ο Κάστρο άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, δίνοντας το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως η Χέρτα έμεινε στο ματς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1, όμως ο Χέγκελερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπούργκι.

Στο δεύτερο μέρος, όλα έδειχναν ανοιχτά, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά, στο 75’ ο Ρόις εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Καγκάβα και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Ντόρτμουντ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μχιταριάν (83’) με πλασέ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.