Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με οκτάρα η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξέσπασε με οκτάρα η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 22:49
Η Λα Κορούνια πλήρωσε τα… σπασμένα για τις τρεις σερί ήττες της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα. Οι «μπλαουγκράνα» έσπασαν όλα τα κοντέρ (8-0) στο Ριαθόρ, με τον Σουάρες να σημειώνει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέλυσαν με 8-0 την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς στο Ριαθόρ, καθώς στο 12’ ο Σουάρες «έγραψε» το 1-0 με κοντινό πλασέ. Η Λα Κορούνια είχε ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως στο 23’ ο Μέσι έδωσε πάρε-βάλε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Ράκιτιτς «έγραψε» το 3-0 μετά από ασίστ του Σουάρες, ο οποίος στο 53’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μέσι. Ο Ουρουγουανός δεν έμεινε εκεί αφού στο 64’ πέτυχε τέταρτο προσωπικό γκολ και στο 73’ έδωσε ασίστ στο γκολ του Μέσι για το 6-0.

Έξι λεπτά μετά, ο Μπάρτρα με τρομερή κούρσα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο 81’ ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό 8-0 μετά την τρίτη ασίστ του Σουάρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.