Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόμβα Πογιέτ: «Φεύγω από την ΑΕΚ»

Βόμβα Πογιέτ: «Φεύγω από την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2016 18:53
Με δήλωσή του, ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν.

«Βόμβα» στην ΑΕΚ πυροδότησε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Μια ημέρα πριν τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην «Ένωση» και τη νέα σεζόν.

Ο 48χρονος τεχνικός έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία, με αγγλικές στοιχηματικές εταιρίες να τον θεωρούν ένα από τα φαβορί για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φορεστ.

Η δήλωση του:

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.