Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο 90+5’ η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε στο 90+5’ η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 17:27
Με πέναλτι του Ουγιόα στο 90+5’, η Λέστερ ισοφάρισε σε 2-2 την Γουέστ Χαμ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και ξέφυγε προσωρινά με +8 από την Τότεναμ. Τα έκανε… θάλασσα ο Μέισον.

Σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή, Τζόναθαν Μέισον, Λέστερ και Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ», με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να γλιτώνει το βαθμό με πέναλτι του Ουγιόα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο 2ο λεπτό του αγώνα, έχοντας διπλό δοκάρι σε κεφαλιά του Κουγιατέ. Η Λέστερ ευχαρίστησε την… τύχη της και στο 18’ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Βάρντι. Η φάση ξεκίνησε από τον Σμάιχελ, ο οποίος γέμισε μέχρι τη σέντρα με τα χέρια, εκεί όπου την υποδέχθηκε ο Μαχρέζ. Ο Αλγερινός βρήκε τον Καντέ, εκείνος στον Βάρντι και ο φορ της Λέστερ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, στο 57’ ο σκόρερ των γηπεδούχων είδε σωστά δεύτερη κίτρινη για θέατρο, αφήνοντας την Λέστερ με δέκα παίκτες. Η Γουέστ Χαμ, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε για την ισοφάριση και στο 83’ ο Μέισον σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Λονδρέζων, με τον Κάρολ να ισοφαρίζει σε 1-1 από την άσπρη βούλα.

Τρία λεπτά μετά, ο Κρέσγουελ ολοκλήρωσε την ανατροπή με ένα απίστευτο σουτ από το ύψος της περιοχής, μην αφήνοντας περιθώριο αντίστασης στον Σμάιχελ. Η Λέστερ ήταν με την πλάτη στον τοίχο και όλα έδειχναν ότι θα γνώριζε την πρώτη της ήττα μετά τις 14 Φεβρουαρίου…

Στο 90’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε κράτημα του Χουτ από τον Ογκμπόνα, σε μια παρόμοια φάση με αυτή που ο Μέισον υπέδειξε πέναλτι εις βάρος της Λέστερ. Ο Άγγλος διαιτητής έδειξε «παίζεται», ωστόσο στο 90+4’ διόρθωσε το λάθος του με… λάθος, δίνοντας αυστηρό πέναλτι υπέρ της Λέστερ για φάουλ του Κάρολ στον Σλουπ. Ο Ουγιόα εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας ένα χρυσό βαθμό στην ομάδα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.