Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντονής: «Τέλος οι δανεικοί, ναι στις Β ομάδες»

Κοντονής: «Τέλος οι δανεικοί, ναι στις Β ομάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 16:13
Τέλος στους δανεισμούς μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ επιδιώκει να βάλει ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα στις ΠΑΕ να δημιουργούν Β ομάδες με Έλληνες παίκτες.

Ριζοσπαστικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν από τη νέα σεζόν Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή στη Real News. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως θα απαγορευτούν οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, αλλά θα τους δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσουν Β ομάδες με Έλληνες παίκτες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ άφησε αιχμές για παράγοντες που κατηγορούν συνεχώς τους διαιτητές ή στη διοίκηση του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Real News:


«Με τον αθλητικό νόμο που θα κατατεθεί, θα απαγορευτεί ο δανεισμός ποδοσφαιριστών μεταξύ των ΠΑΕ της Super League και θα δίνεται η δυνατότητα στις μεγάλες ομάδες, που μπορούν να έχουν δεύτερη ομάδα, να παίζουν μέχρι τη Β΄ Εθνική, όπως γίνεται για παράδειγμα στην Ισπανία.

Η ρύθμιση με τις δεύτερες ομάδες θα λειτουργήσει και υπέρ της Εθνικής ομάδας, καθώς σε αυτές θα παίζουν αποκλειστικά Έλληνες παίκτες και μέσα από αυτές θα είναι δυνατόν να στελεχώνονται και οι πρώτες ομάδες, αντί να φέρνουν σωρηδόν αμφίβολους πολλές φορές παίκτες από το εξωτερικό
».

Όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε: «Εάν όλα όσα αποφασίστηκαν με τη FIFA γίνουν με γρήγορα βήματα, μπορεί πράγματι η νέα αθλητική χρονιά να είναι μια χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν λέμε ότι κερδίσαμε μια μάχη και θα πάμε σπίτι μας να ξεκουραστούμε.

Αντίθετα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα, απλώς θα τον δίνουμε από καλύτερες θέσεις. Τα μέτωπα θα συνεχίσουν να είναι υπαρκτά. Ούτε το μέτωπο κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής έκλεισε, ούτε το μέτωπο της βίας. Όλοι όμως έχουν καταλάβει ότι ο νόμος θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα, θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις πλέον σε αυτούς που θα δημιουργούν επεισόδια
».

Για τη φιλοσοφία των παραγόντων των ελληνικών ομάδων: «Πρέπει οι παράγοντες να καταλάβουν ότι ανεπάρκειες δικές τους και άλλες δικές τους επιδιώξεις δεν μπορεί να τις μεταθέτουν συνεχώς στους διαιτητές ή στη διοίκηση του ποδοσφαίρου. Πρέπει να καταλάβουν τις ευθύνες τους».

Για τις «επιθέσεις» των ομάδων στους αθλητικούς δικαστές: «Αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως. Προειδοποιώ…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.