Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Γλίτωσε με Τότι η Ρόμα

Σέριε Α: Γλίτωσε με Τότι η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 15:50
Η Ρόμα πέταξε στα… σκουπίδια προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Αταλάντα και τελικά γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) στο Μπέργκαμο χάρη σε γκολ του Φραντσέσκο Τότι στο 85’.

Η Αταλάντα «άγγιξε» τη μεγάλη ανατροπή (3-2 από 0-2) κόντρα στη Ρόμα, αλλά ο Τότι μπήκε αλλαγή και έγραψε το τελικό 3-3 στο 85’, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία πήρε προ
βάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 23’ ο Ντίνιε άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ και τέσσερα λεπτά μετά, ο Ναινγκολάν διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, μετά από ασίστ του Σαλάχ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Ρωμαίους, αφού η Αταλάντα κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με πρωταγωνιστή τον πρώην «τζιαλορόσο», Μποριέλο. Ο 33χρονος Ιταλός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ντ'Αλεσάντρο (33’) για το 2-1 και ο ίδιος με δύο γκολ στο 37’ και στο 50’, «έγραψε» το 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Όμως στο 78’ ο Σπαλέτι έριξε στο ματς τον Φραντσέσκο Τότι και ο καπιτάνο διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 86’, χαρίζοντας το βαθμό στη Ρόμα. Με την ισοπαλία, οι «τζιαλορόσι» μείωσαν στο -5 τη διαφορά από την 2η Νάπολι, ενώ βρίσκονται στο +4 από την 4η Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.