Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Σκότωσε» την Νάπολι η Ίντερ

Σέριε Α: «Σκότωσε» την Νάπολι η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 00:49
Η Ίντερ κέρδισε με 2-0 την Νάπολι στο Μιλάνο και έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +9 από τους Ναπολιτάνους, λίγες στροφές πριν το τέλος. Στο -3 από τη Ρόμα οι «νερατζούρι».

Σπουδαία νίκη επί της Νάπολι πήρε η Ίντερ (2-0), κάνοντας δώρο… τίτλου στην Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» παρέμεινε στο +6 από τους Ναπολιτάνους και εφόσον νικήσει την Παλέρμο την Κυριακή, θα ξεφύγει με εννέα βαθμούς από τη 2η θέση, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Ίντερ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και στο 4’ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ικάρντι, ο οποίος όμως ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ. Η Νάπολι είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, απειλώντας μόνο με δύο μακρινά σουτ των Χάμσικ (23’) και Άλαν (30’).

Οι «νερατζούρι» είχαν μεγάλη στιγμή στο 39’ με τον Πέρισιτς και τελικά το 2-0 έγινε στο 44’ από το πλασέ του Μπρόζοβιτς στο τετ α τετ με τον Ρέινα. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μαντσίνι διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και με τη νίκη της, μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την 3η Ρόμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.