Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2016 21:23
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ (33’, 54’, 80’ πεν.), η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 3-0 την αποκαρδιωτική Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξέφυγε ξανά με +4 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάρτι έστησε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «πολίτες» κέρδισαν με το εμφατικό 3-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο και διατηρήθηκαν στο +4 από την 5η θέση που δεν οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων. Το 1-0 ήρθε στο 33’, όταν μετά από αντεπίθεση του Ντε Μπρούιν, ο Βέλγος έβγαλε στον Αγκούερο και ο Αργεντινός με σουτ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ.

Η Τσέλσι θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 49’, όμως ο Λόφτους Τσικ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Έξι λεπτά μετά, ο Αγκουέρο «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-0 μετά από ασίστ του Νασρί.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο της Σίτι, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες για 3ο γκολ και στο 78’ ο Φερναντίνιο κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κουρτουά. Ο Αγκουέρο εκτέλεσε εύστοχα και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, φτάνοντας τα 21 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.