Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Άστον Βίλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2016 20:38
Με γκολ του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και συνεχίζει να μάχεται για την τετράδα. Υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά μετά το 1987 οι «χωριάτες», νίκες-«ανάσα» για Νιούκαστλ και Σάντερλαντ.

Ζωντανή στη μάχη για το… σεντόνι έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 1-0 την Άστον Βίλα στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσαν προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο 18χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραίο τελείωμα, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος (7 τέρματα σε 12 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις).

Η Άστον Βίλα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, έχοντας δοκάρι στο 84’ με σουτ του Γκεστέντ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «χωριάτες» υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, για πρώτη φορά από το 1987.

Την πρώτη της νίκη με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο πέτυχε η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» επικράτησαν 3-0 της Σουόνσι και μπορούν να ελπίζουν σε σωτηρία. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Σάντερλαντ, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νόριτς και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο ένα βαθμό.

Νόριτς 31 βαθμοί (34 ματς), Σάντερλαντ 30 (33 ματς) και Νιούκαστλ 28 (33 ματς) είναι η εικόνα στη μάχη για τη σωτήρια, με την πρώτη να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Στα άλλα ματς, η Γουότφορντ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, με τον Γκόμεζ να αποκρούει δύο πέναλτι του Μπεραχίνο (67', 87'). Τέλος, Έβερτον και Σαουθάμπτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» χάρη στα γκολ των Φούνες Μόρι (68') και Μανέ (76').

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.