Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Στο ίδιο επίπεδο με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο»

Γκουαρδιόλα: «Στο ίδιο επίπεδο με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2016 16:52
Το εγκώμιο της Ατλέτικο έπλεξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τονίζοντας ότι οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στο επίπεδο της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. «Στους κορυφαίος του κόσμου ο Σιμεόνε», τόνισε.

Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα και γνωρίζω πολύ καλά τι εστί Ατλέτικο. Ο κόσμος μιλάει συνέχεια για τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, όμως τα τελευταία πέντε χρόνια η Ατλέτικο βρίσκεται επίσης στο προσκήνιο. Είναι στο ίδιο επίπεδο με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Πεπ και πρόσθεσε:

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, όμως η Ατλέτικο κατάφερε να την αποκλείσει δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο δύσκολο είναι το έργο που έχουμε. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό και συμπαγή αντίπαλο, όπως η Γιουβέντους», τόνισε.

Όσον αφορά στη μάχη των πάγκων με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Πεπ σχολίασε σχετικά: «Ο Σιμεόνε βρίσκεται στην ομάδα για πέντε χρόνια και πρόκειται για σπουδαίο προπονητή, έναν από τους κορυφαίους του κόσμου. Η ομάδα έχει τη συμπεριφορά και τη φιλοσοφία του. Παίζουν με τον τρόπο που επιθυμεί και έχουν διατηρήσει το ίδιο στιλ παιχνιδιού παρά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών τα τελευταία χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.