Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση ΈΠΟΣ για Λίβερπουλ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση ΈΠΟΣ για Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2016 00:08
Σε ένα μυθικό παιχνίδι, η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει με 0-2 και 1-3 κόντρα στην Ντόρτμουντ, ωστόσο με γκολ του Λόβρεν στις καθυστερήσεις, πήρε τη νίκη με 4-3 στο «Άνφιλντ» και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πίστευε αυτό που έκανε η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ, ωστόσο έκαναν την επική ανατροπή (4-3) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ρίχνοντας στο... καναβάτσο το φαβορί της διοργάνωσης.

Οι ελπίδες της Λίβερπουλ για την πρόκριση έδειχναν να σβήνουν από νωρίς, καθώς στο 9’ η Ντόρτμουντ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Μχιταριάν (5’) και Ομπαμεγιάνγκ (9’).

Οι «κόκκινοι» χρειάζονταν πλέον τρία γκολ για να πάρουν την πρόκριση, όμως δεν πέταξαν λευκή πετσέτα. Οι παίκτες του Κλοπ πίεσαν για να επιστρέψουν στο ματς και μέχρι το ημίχρονο πλησίασαν αρκετές φορές στο 1-2. Τελικά, στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Οριγκί (48’) κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας ελπίδες στην Λίβερπουλ για την μεγάλη ανατροπή.

Το «Άνφιλντ» είχε σηκωθεί το πόδι, όμως στο 57’ ο Ρόις «πάγωσε» τους γηπεδούχους, «γράφοντας» το 3-1 με διαγώνιο πλασέ. Εκείνη τη στιγμή, ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε…

Η Λίβερπουλ δεν τα παράτησε ποτέ και στο 66’ μείωσε σε 2-3 με εξαιρετικό σουτ του Κουτίνιο. Οι «κόκκινοι» χρειάζονταν άλλα δύο γκολ και στο 77’ ο Σακό έκανε τη μισή δουλειά, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με κεφαλιά από την καρδιά της γερμανικής άμυνας.

Η ομάδα του Κλοπ χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για να γράψει ιστορία και τα κατάφερε! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μίλνερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λόβρεν με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 4-3, χαρίζοντάς την ιστορική πρόκριση στους «κόκκινους»!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.