Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ

Μειώθηκε η ποινή του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2016 19:54
Η ποινή του ΠΑΟΚ από την επιτροπή εφέσεων έπεσε από το -5 στο -3, ενώ έμειναν οι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Οριστικά στα πλει-οφ ο «δικέφαλος του Βορρά».

Με αφαίρεση τριών βαθμών και όχι πέντε τιμωρείται ο ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπως έκανε γνωστό η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο «δικέφαλος του Βορρά» εξασφαλίζει και τυπικά τη συμμετοχή του στα πλει-οφ.

Από την άλλη παραμένει ως έχει η ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών όπως και οι 100 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Απόφαση 32/2016:

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.