Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε με πεντάρα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε με πεντάρα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 21:02
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-2 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Φορτούνης (7’), Ντα Κόστα (30’), Σεμπά (58’), Πουλίδο (69’) και Πάρντο (86’) οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», μείωσαν στο φινάλε με Ουάρντα (88’) και Κάπελ (90’) οι γηπεδούχοι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-2 και έφυγαν με τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο για πρώτη φορά μετά το 2012.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όμως ο Καπίνο σταμάτησε τον Πάουλο στο 5ο λεπτό. Δύο λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Φορτούνη, ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει και στο 25’ «άγγιξε» το 1-1, όμως το διαγώνιο σουτ του Ουάρντα πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ντα Κόστα, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ερνάνι.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως το σουτ του επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι του Κυριακίδη. Είχε προηγηθεί η επέμβαση του Έλληνα γκολκίπερ σε απευθείας κόρνερ του Φορτούνη, ενώ στο 45+2’ ο πορτιέρο των γηπεδούχων είπε νέο «όχι», αυτή τη φορά σε απευθείας φάουλ του Έλληνα άσου.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (55)’, όμως ο Καπίνο απόκρουσε το σουτ του Μουνιός. Τρία λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» τη νίκη, πετυχαίνοντας τρίτο γκολ με διαγώνιο πλασέ του Σεμπά.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 69’ ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο Φορτούνης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σεμπά, αυτός γύρισε στον Πουλίδο και ο Μεξικανός έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Τα γκολ δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο τελευταίο πεντάλεπτο σημειώθηκαν ακόμα τρία τέρματα! Στο 86’ ο Φορτούνης βρήκε τον αμαρκάριστο Πάρδο και ο Κολομβιανός «έγραψε» το 5-0 με κεφαλιά. Δύο λεπτά μετά, ο Ουάρντα μείωσε σε 5-1 με διαγώνιο σουτ (η μπάλα κόντραρε στον Ντα Κόστα και κατέληξε στα δίχτυα) και στο 90’ ο Κάπελ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.