Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με το μυαλό στη Λίβερπουλ η Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Με το μυαλό στη Λίβερπουλ η Ντόρτμουντ, ξέφυγε η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 18:42
Ο Τόμας Τούχελ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ενόψει… Λίβερπουλ και η Ντόρτμουντ έμεινε στο 2-2 με την Σάλκε, επιτρέποντας στην Μπάγερν να ξεφύγει με +7 στην κορυφή.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρούρ ανάμεσα στην Σάλκε και την Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη «Βέλτινς Αρίνα», αποτέλεσμα που ουσιαστικά δίνει τον τίτλο στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί ξέφυγαν με +7 από τους Βεστφαλούς, πέντε «στροφές» πριν το φινάλε, και μόνο αν… αυτοκτονήσουν, θα χάσουν το πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ είχε στο μυαλό της τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φάνηκε από τις επιλογές του Τόμας Τούχελ. Ο τεχνικός των Βεστφαλών άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Ρόις, Μχιταριάν και Ομπαμεγιάνγκ και συνολικά προχώρησε σε οκτώ αλλαγές σε σχέση με τους έντεκα κόντρα στους «κόκκινους».

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το δεύτερο ήταν απολαυστικό. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 49’ με εξαιρετικό σουτ του Καγκάβα, όμως η Σάλκε απάντησε στο 51’ με κοντινό πλασέ του Σανέ. Πέντε λεπτά μετά, η Ντόρτμουντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Γκίντερ, όμως στο 66’ ο Παπασταθόπουλος ανέτρεψε τον Χούντελαρ στην περιοχή και ο Ολλανδός μετουσίωσε το πέναλτι σε γκολ, «γράφοντας» το 2-2.

Στο 72’ η Ντόρτμουντ είχε νέα ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όμως Καγκάβα και Μχιταριάν αστόχησαν από καλή θέση. Από την πλευρά της, η Σάλκε έφτασε κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις, όμως το σκαστό σουτ του Μέγιερ από το ύψος του πέναλτι, πέρασε άουτ. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν βρίσκεται «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.