Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιρτζίκης: «Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει»

Γκιρτζίκης: «Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 17:59
Καμία πρόθεση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ δεν έχει ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος άφησε αιχμές για τον Σταύρο Κοντονή και τις ενέργειες του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Με δηλώσεις του στη «Real News», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, κάνοντας λόγο για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του. Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, και δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο.

Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.