Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 17:25
Με δύο γκολ του Βάρντι (66’, 90+5’), η Λέστερ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σάντερλαντ και έκανε ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο, ξεφεύγοντας προσωρινά με +10 από την δεύτερη Τότεναμ.

Δεν σταματά πουθενά η Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» και βρίσκεται… αγκαλιά με το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Πρωταγωνιστής για τις «αλεπούδες» ήταν ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό με εξαιρετικό πλασέ και ο ίδιος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Μανόνε.

Η Σάντερλαντ, που παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, βρέθηκε μια «ανάσα» από το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως ο Σμάιχελ απόκρουσε με τα πόδια το σουτ του Μπορίνι. Στο 82’ οι γηπεδούχοι είχαν «χρυσή» ευκαιρία με τον Ρόντγουελ για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο από εξαιρετική θέση.

Ο Σμάιχελ κράτησε το μηδέν για 13ο παιχνίδι και είναι ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα clean sheet τη φετινή σεζόν. Με τη νίκη, η Λέστερ βρίσκεται πλέον στο +10 από την 2η Τότεναμ, η οποία υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο. Μαθηματικά, οι «αλεπούδες» χρειάζονται εννέα βαθμούς για να κατακτήσουν και τυπικά το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.