Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Λουίς Αλμπέρτο η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Λουίς Αλμπέρτο η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2013 13:14
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα είναι ο Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους «κόκκινους», με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 6.8 εκατ. λίρες.

Ο 20χρονος επιθετικός ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης, βρέθηκε στο «Μέλγουντ» όπου πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας (δεν τονίζεται η διάρκεια του) με την ομάδα του Μέρσεσάιντ.

Ο Ισπανός διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των «φούριας ρόχας», αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη, με τον ίδιο να αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β στην οποία σημείωσε 11 γκολ και 17 ασίστ σε 38 συμμετοχές.

Μάλιστα ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή του: «Νιώθω ότι ονειρεύομαι. Για μένα η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα πρώτου επιπέδου. Δεν έχω νιώσει πιο ενθουσιασμένος στο παρελθόν. Νομίζω πως είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στη Γή. Πιστεύω πως με σύμμαχο τον κόσμο μπορούμε να οδηγήσουμε τον σύλλογο ξανά στην κορυφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.