Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2016 00:09
Στην επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στο «Βεστφάλεν», η Λίβερπουλ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από την Ντόρτμουντ και απέκτησε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ». Οριγκί (36’) και Χούμελς (48’) οι σκόρερ.

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Άνφιλντ» άφησε το πρώτο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Βεστφάλεν» και όλα θα κριθούν στην έδρα των «κόκκινων».

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Ντόρτμουντ προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της και στο 17’ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, με τον Σακό να διώχνει σωτήρια με το πόδι το σουτ του Μχιταριάν. Η απάντηση της Λίβερπουλ ήρθε στο 21’ με κοντινή κεφαλιά του Λόβρεν, όμως ο Βαιντερφέλερ κράτησε το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 34’, με το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ από το ημικύκλιο της περιοχής να φεύγει δίπλα από την εστία του Μινιολέ. Δύο λεπτά μετά, η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Οριγκί. Ο Βέλγος επιθετικός επιχείρησε το σουτ από τη γραμμή της περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει στον Πίστσεκ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το γκολ έδωσε… φτερά στην Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε μέτρα και στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, με τον Βάιντερφέλερ να σταματά τον Οριγκί σε τετ-α-τετ.

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στο 0-2 και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) η Ντόρτμουντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μχιταριάν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χούμελς με κεφαλιά από την «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει και στο 50’ είχε τριπλή ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Βαιντερφέλερ σταμάτησε τα σουτ των Κουτίνιο (2) και Κλάιν! Οχτώ λεπτά μετά, ο Μινιολέ μπλόκαρε τη μπάλα σε απευθείας φάουλ του Ρόις, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Άνφιλντ», η οποία αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Τα γκολ:




Τρομερές στιγμές πριν το παιχνίδι, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να τραγουδούν μαζί το «You'll never walk alone»:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.