Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η… πρωτάρα Βόλφσμπουργκ σόκαρε τη Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η… πρωτάρα Βόλφσμπουργκ σόκαρε τη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2016 23:44
Η πρωτάρα Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 2-0 την Ρεάλ στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στο «Μπερναμπέου». Ροντρίγκες (18’ πεν.) και Άρνολντ (25’) οι σκόρερ για τους «λύκους».

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι», στην πρώτη τους συμμετοχή στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κέρδισαν με 2-0 την Ρεάλ στην έδρα τους και θα πάνε στη Μαδρίτη, έχοντας να υπερασπιστούν πλεονέκτημα δύο γκολ.

Ροντρίγκες (18’ πεν.) και Άρνολντ (25’) ήταν η σκόρερ για την ομάδα του Χέκινγκ, η οποία απειλεί να αφήσει εκτός ημιτελικών τη «βασίλισσα» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009/10.

Το ματς:


Η Ρεάλ ταξίδεψε στη Γερμανία με τον… αέρα της νίκης στο «κλάσικο», ωστόσο κόντρα στην Βόλφσμπουργκ πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση. Στο δεύτερο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ρονάλντο, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Πορτογάλος βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν απείλησε ξανά στο 14’, όμως ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Μπενάλιο. Το 0-1 δεν ήρθε και στο 18’ η Βόλφσμπουργκ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σούρλε από τον Καζεμίρο. Ο Ροντρίγκες ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Γερμανούς, παραβιάζοντας την εστία του Νάβας μετά από 738 λεπτά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ αποδιοργάνωσε την Ρεάλ και στο 25’ η Βόλφσμπουργκ «χτύπησε» ξανά, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με κοντινό πλασέ του Άρνολντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πιο γρήγορο 2-0 εις βάρος της Ρεάλ από το 2005, όταν είχε βρεθεί πίσω με το ίδιο σκορ από τη Λιόν. Η «βασίλισσα» δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και μάλιστα έχασε με τραυματισμό τον Μπενζεμά, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 41’ από τον Χεσέ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς, όμως η Βόλφσμπουργκ ήταν εξαιρετική ανασταλτικά. Οι Μαδριλένοι δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση και στην προσπάθεια τους να επιτεθούν, άφηναν αρκετούς χώρους στην Βόλφσμπουργκ. Ενδεικτική η φάση στο 69’, όπου οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, όμως το πλασέ του Σούρλε έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθησε ένας καυγάς μεταξύ Άρνολντ και Μπέιλ και δευτερόλεπτα μετά η τηλεοπτική κάμερα έπιασε τον Μαρσέλο να ρίχνει κλωτσιά στον παίκτη της Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος κουτούλησε τον Άρνολντ και κατόπιν ξάπλωσε στο χορτάρι, κερδίζοντας την κίτρινη κάρτα στον αντίπαλό του...

Η Ρεάλ είχε σε κακή ημέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο 73’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπενάλιο σε τετ-α-τετ. Η Βόλφσμπουργκ κράτησε το μηδέν και στο 89’ «άγγιξε» ένα τρίτο γκολ, όμως ο Νάβας απόκρουσε το σουτ του Κρούζε, κρατώντας το 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.