Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2016 00:11
Η Μπάγερν προηγήθηκε με το… καλημέρα (2’ Βιδάλ) κόντρα στη Μπενφίκα, όμως δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την πρόκριση και το τελικό 1-0 στο Μόναχο αφήνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα των Μήτρογλου και Σάμαρη ενόψει της ρεβάνς στη Λισαβόνα.

Χάρη σε γρήγορο γκολ του Βιδάλ, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Μπενφίκα στο Μόναχο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

O Αρτούρο Βιδάλ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μόλις στο 2ο λεπτό και το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, ενόψει της ρεβάνς στη Λισαβόνα.

Στα άσχημα για τη Μπενφίκα το γεγονός ότι ο Ζόνας συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τη ρεβάνς. Βασικός ξεκίνησε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 64’, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης μπήκε στις καθυστερήσεις.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Μπάγερν
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ονειρικό τρόπο για την Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά παιχνιδιού. Ο Μπερνάτ έκανε τη σέντρα για τον Βιδάλ και αυτός με κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε το μομέντουμ και έψαξε ένα δεύτερο γκολ απειλώντας με προσπάθειες των Κόστα (10’) και Λεβαντόφσκι (16’). Η μεγάλη ευκαιρία των Βαυαρών ήρθε στο 20’ με τον Μίλερ, όμως ο Έντερσον κράτησε «ζωντανή» την Μπενφίκα, αποκρούοντας το σουτ του Γερμανού.

Στη συνέχεια, οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ισορροπήσουν, όμως ο Νόιερ δεν χρειάστηκε να κάνει καμία απόκρουση στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, ο Έντερσον χρειάστηκε να επέμβει στο 33’ διώχνοντας τη μπάλα προ του Μίλερ, ενώ στο 36’ ο Βιδάλ δεν κατάφερε να ευστοχήσει ξανά με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στη σεζόν, όμως η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Οι «αετοί» απείλησαν για την ισοφάριση και στο 57’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Ζόνας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ. Ένα λεπτό μετά, ο Βραζιλιάνος φορ είδε την κίτρινη κάρτα και θα λείψει από τη ρεβάνς της Λισαβόνας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 64’, όμως Ζόνας και Μήτρογλου δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, βλέποντας τους Μαρτίνεθ και Τιάγκο να σώζουν τους Βαυαρούς. Στο 70’ ο Βιτόρια έριξε στο ματς τον Χιμένες αντί του Μήτρογλου, όμως η Μπενφίκα δεν απείλησε ξανά την εστία του Νόιερ.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, ώσπου στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν είχε δύο σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 81’ ο Έντερσον απόκρουσε με τα πόδια την προσπάθεια του Ριμπερί και στο 89’ ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε σε θέση βολής, όμως αντί να τελειώσει τη φάση, προτίμησε να δώσει στον Λαμ που ήταν πιο πίσω και η ευκαιρία χάθηκε. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ που δίνει ελπίδες στην Μπενφίκα ενόψει της ρεβάνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.