Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη… δάγκωσε

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη… δάγκωσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2016 23:48
Με δύο γκολ του Σουάρες (63’, 74’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από ήρωας… μοιραίος ο Τόρες, ο οποίος σκόραρε στο 25’ και αποβλήθηκε στο 35’ με δύο κίτρινες σε έξι λεπτά.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35’ και κέρδισαν με 2-1 την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου», παίρνοντας το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Τόρες (25’), όμως δέκα λεπτά μετά, ο Ισπανός φορ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες, αφήνοντας τους «ροχιμπλάνκος» με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε ευκαιρίες και δοκάρι προτού φέρει… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Σουάρες (63’, 74’).

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Τη… δάγκωσε
Το ασφυχτικό πρέσινγκ της Ατλέτικο, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, η οποία δυσκολευόταν να απειλήσει την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι Καταλανοί είχαν την κατοχή, όμως θα έπρεπε να περάσουν 19 λεπτά για να δημιουργήσουν την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Άλβες, ο Νεϊμάρ έπιασε την κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Ατλέτικο απάντησε στο 24’ με ένα άστοχο σουτ του Γκριεζμάν και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τόρες «πάγωσε» το Καμπ Νου... Μετά από πάσα του Κόκε, ο Ισπανός φορ βγήκε σε θέση βολής και με εξαιρετικό σουτ, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Τερ Στέγκεν, «γράφοντας» το 1-0 για την Ατλέτικο. Αυτό ήταν το 6ο τέρμα του «Ελ Νίνιο» στο «Καμπ Νου» και 11ο συνολικό σε 17 παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο 32’ χρειάστηκαν τη σωτήρια απόκρουση του Τερ Στέγκεν σε σουτ του Γκριεζμάν για να μείνουν στο ματς. Τρία λεπτά μετά, ο Φερνάντο Τόρες πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μπουσκέτς.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη… δάγκωσε
Με αποβολή στο πρώτο μέρος «φλέρταρε» και ο Λουίς Σουάρες, καθώς τηλεοπτικό ριπλέι «έπιασε» τον Ουρουγουανό να κλωτσά με το δεξί πόδι τον Χουανφράν, δύο λεπτά πριν τη δεύτερη κίτρινη στον Τόρες.

Η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν μέχρι το ημίχρονο, όμως το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο της Μπαρτσελόνα, η οποία μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς. Στο 49’ ο Μέσι επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι εντός περιοχής, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 51’ ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δοκάρι του Όμπλακ.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Ατλέτικο μπλόκαρε την κεφαλιά του Νεϊμάρ και δευτερόλεπτα αργότερα απομάκρυνε το σουτ του Μέσι. Στο 61’ ο Νεϊμάρ απείλησε ξανά, όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πίεζε ασφυχτικά τους φιλοξενούμενους και η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 63’. Ο Άλμπα επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήγε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και ο Σουάρες ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 74’. Ο Ντάνι Άλβες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ουρουγουανός με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Όμπλακ. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Μπαρτσελόνα πίεσε για ένα τρίτο γκολ, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της ενόψει της ρεβάνς, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά την εστία της Ατλέτικο. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν», με τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν πλέον το προβάδισμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.