Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2016 20:33
Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι, στις 7 Φεβρουαρίου.

Οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση τριών βαθμών, δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Εφόσον οι δύο ομάδες δεν δικαιωθούν στην έφεση που θα ασκήσουν, η «Ένωση» θα χάσει έναν πόντο στην ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος, ενώ ο Ατρόμητος δύσκολα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στα πλει-οφ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:


21 Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016.

B) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5 – ρε΄ από 8/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα μίας χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ, ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και ποινή αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της περιόδου 2015-2016..

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.