Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 21:33
Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την υποβιβασμένη Καλλονή στη Μυτιλήνη (0-0) και έμεινε χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ από τις 27 Ιανουαρίου! Φωνές για πέναλτι στο φινάλε, δοκάρι στο 84’ ο Μπουονανότε.

Χωρίς νίκη για πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Καλλονή στη Μυτιλήνη και συνέχισε το αρνητικό σερί μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» θα μπορούσε να σκοράρει με το… καλημέρα, καθώς στα 31 δευτερόλεπτα, ο Μπουονανότε έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Τζεμπούρ δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα! Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού, η Καλλονή απάντησε με σουτ του Μανούσου, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 6’, όμως ο Κολοβέτσιος από κοντά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν στη συνέχεια διαδοχικά σουτ με Βάργκας (8’, 10’) και Γκάλο (9’), τα οποία όμως ήταν άστοχα, όπως και οι κεφαλιές των Άρθο (25’) και Τζεμπούρ (30’).

Στο 38’ το σουτ του Μπουονανότε κόντραρε και δεν ανησύχησε τον Δαύκο και στο 44’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η «Ένωση» συνέχισε να ψάχνει το γκολ, όμως είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Στο 70’ το σουτ του Μπουονανότε κόντραρε στον Αναστασιάδη και κατέληξε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά η προβολή του Τζεμπούρ ήταν άστοχη. Η Καλλονή είχε σημαντική στιγμή στο 81’, καθώς ο Κάρλσον βγήκε απέναντι από τον Μπαρόχα, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μπουονανότε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού στις καθυστερήσεις ο Θάνος δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Ούκα μέσα στην περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.