Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αμογέλασε ο… Ρανιέρι

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αμογέλασε ο… Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2016 21:30
Λίβερπουλ και Τότεναμ πάλεψαν για τη νίκη, όμως το ισόπαλο 1-1 στο «Άνφιλντ» αφήνει ευχαριστημένο μόνο τον Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς η Λέστερ έχει ευκαιρία να ξεφύγει με +7 από την 2η θέση της βαθμολογίας. Κουτίνιο (51') και Κέιν (63') οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η μονομαχία της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο «Άνφιλντ». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, σκορ που έφερε… χαμόγελα στον Κλαούντιο Ρανιέρι. Με το βαθμό της ισοπαλίας, οι «πετεινοί» βρίσκονται στο -4 από την Λέστερ, που σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Σαουθάμπτον θα… εκτοξευθεί στο +7 από την 2η θέση.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και η Τότεναμ «άγγιξε» πρώτη το γκολ στο 26’, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Κέιν (26’). Δέκα λεπτά μετά, η Λίβερπουλ απάντησε στις ευκαιρίες, όμως ο Γιορίς νίκησε σε τετ-α-τετ τον Στάριτζ.

Στο 38’ ο Γάλλος πορτιέρο έδιωξε με γροθιές το σουτ του Λαλάνα και στο 39’ ο Λόβρεν έβαλε σωτήρια την κόντρα σε προσπάθεια του Κέιν. Ένα λεπτό μετά, η Λίβερπουλ απείλησε ξανά, όμως ο Γιόρις πραγματοποίησε νέα σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Λαλάνα.

Το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, όμως οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) χάρη σε εύστοχο πλασέ του Κουτίνιο. Η Τότεναμ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσα και τα κατάφερε στο 63’ με εξαιρετική περιστροφή και σουτ του Κέιν μέσα από την περιοχή.

Δύο λεπτά μετά, η Τότεναμ «άγγιξε» την ολική ανατροπή, όμως ο Έρικσεν δεν κατάφερε να νικήσει τον Μινιολέ με σουτ εκτός περιοχής. Η απάντηση της Λίβερπουλ ήρθε στο 85’, με το σουτ του Κουτίνιο να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιορίς.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο, η ομάδα του Ποκετίνο έψαξε το γκολ της νίκης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το καλοχτυπημένο φάουλ του Έρικσεν στο 90’ έφυγε μόλις άουτ και στο 90+1’ ο Μινιολέ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ντεμπελέ. Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, σκορ που δίνει την ευκαιρία στην Λέστερ να ξεφύγει με +7 στην κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.