Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2016 19:55
Η Ατλέτικο διέλυσε με 5-1 την Μπέτις στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε προσωρινά στο -6 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους μονομαχία για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κακή παρένθεση αποδείχθηκε για την Ατλέτικο η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Σπόρτινγκ Χιχόν (2-1), καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ισοπέδωσε με 5-1 την Μπέτις στην Μαδρίτη.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εντυπωσιακοί, καθώς εκτός από τα πέντε γκολ, είχαν ευκαιρίες και δύο δοκάρια για ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το… χορό των γκολ άνοιξε ο Τόρες στο 37’ και τέσσερα λεπτά μετά ο Γκριεζμάν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, χάρη σε μεγάλη γκάφα του τερματοφύλακα Αδάν.

Στο 65’ ο Χουανφράν ανέβασε τον δείκτη του σκορ, μετά από ασίστ του Κορέα, ενώ στο 79’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τέρμα του Κάστρο. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Γκριεζμάν πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα, «γράφοντας» το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τομάς, βάζοντας το κερασάκι στη νίκη της Ατλέτικο, η οποία βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η γκάφα του γκολκίπερ στο 2ο γκολ της Ατλέτικο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.