Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν κέρδισε αλλά ελπίζει σε πρόκριση η Εθνική Παίδων

Δεν κέρδισε αλλά ελπίζει σε πρόκριση η Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2016 23:09
Η Εθνική Παίδων έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Αυστρίας και πλέον χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική (3/4) απέναντι στην Ισλανδία για να ελπίζει σε πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ήρθε η Εθνική Παίδων με την αντίστοιχη της Αυστρίας, στο δεύτερο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Γαλλία.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς αξιόλογες φάσεις από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη η Ελλάδα μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε τους αντιπάλους της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Κωστανάσιος στο 51' δεν κατάφερε να νικήσει τον Αυστριακό τερματοφύλακα, ενώ Τζοβάρας και Λώλος έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 80'.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον η Εθνική χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ισλανδία (3/4, 18:00), ώστε να ελπίζει σε κατάληψη της 2ης θέσης που ενδεχομένως οδηγήσει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κ17.

Ελλάδα και Ισλανδία έχουν από ένα βαθμό και βρίσκονται στο -1 από την 2η Αυστρία, η οποία την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδιάφορη βαθμολογικά Γαλλία.

Εφόσον η «γαλανόλευκη» πάρει τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία και η Αυστρία δεν κερδίσει τους Γάλλους, τότε θα τερματίσει στην 2η θέση και θα έχει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση, καθώς μόνο ο χειρότερος 2ος από τους 8 προκριματικούς ομίλους δεν εξασφαλίζει θέση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι συνολικά και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, καθώς τόσο εμείς όσο και οι Αυστριακοί διεκδικήσαμε ισάξια τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ο βαθμός της ισοπαλίας μάς κρατά ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είμαστε αισιόδοξοι και αισθανόμαστε δυνατοί. Όλα είναι ανοιχτά και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούμε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Αγγελόπουλος, Λώλος, Δημητρίου, Αποστολάκης (49΄ Ξενιτίδης), Κωστανάσιος, Βοϊλης (41΄ Νεοφυτίδης), Μπούσης, Νούκαρης (65΄ Ιγκμπινόμπα), Τζοβάρας, Χατζηδίμπας.

Αυστρία: Οζέγκοβιτς, Μπουργκστάλερ, Μπόρκοβιτς, Μέισι, Β. Μίλερ, Σίτσαμ (75΄ Σ. Μίλερ), Μέιστερ (71΄ Κίριμ), Σμιντ, Μάλικσεκ, Μέρεσιτς, Αράσε.

Αναλυτικά η βαθμολογία:


1. Γαλλία 6
--------------------
2. Αυστρία 2 *
--------------------
3. Ισλανδία 1
4. Ελλάδα 1

*προκρίνονται οι 7 καλύτεροι δεύτεροι (8 όμιλοι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.