Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μακ: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου»

Μακ: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2016 22:04
Καυστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Σλοβακία ο Ρόμπερτ Μακ. Ο άσος του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό και κάλεσε την ΕΠΟ να πάρει ριζοσπαστικά μέτρα.

Συνέντευξη στην Σλοβακική ιστοσελίδα «pluska.sk» έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ, εξαπολύοντας «καρφιά» για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.