Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Πορτογαλία νίκησε το Βέλγιο (video)

Η Πορτογαλία νίκησε το Βέλγιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2016 00:45
Η Πορτογαλία κέρδισε με 2-1 το Βέλγιο στη Λεϊρία, λίγες μόνο ημέρες μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Νάνι (20’) και Ρονάλντο (40’) τα γκολ για την ομάδα του Σάντος, μείωσαν με Λουκάκου (63’) οι Βέλγοι.

Επιστροφή στις νίκες για την Πορτογαλία, λίγες μέρες μετά τη φιλική ήττα με 1-0 από την Βουλγαρία. Οι Ίβηρες νίκησαν με 2-1 το Βέλγιο, το οποίο έπαιζε με οκτώ σημαντικές απουσίες (Κομπανί, Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Βερτόνγκεν, Οριγκί, Μπεντέκε, Καράσκο, Αλντερβάιρλεντ).

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στις Βρυξέλλες, ωστόσο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο και σε σταθμό της πόλης, οι δύο ομοσπονδίες αποφάσισαν να γίνει επί πορτογαλικού εδάφους. Η Πορτογαλία είχε την υπεροχή και στο 20’ άνοιξε το σκορ με άψογο πλασέ του Νάνι.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος διπλασίασε τα τέρματα της στο 40’ με κεφαλιά του Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για 13η σερί έτος με το εθνόσημο. Οι Βέλγοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με κεφαλιά του Λουκάκου (62’). Μάλιστα την ασίστ μοίρασε ο αδερφός του, Τζόρνταν Λουκάκου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.