Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απότομη προσγείωση για Αγγλία (video)

Απότομη προσγείωση για Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2016 00:25
Η Αγγλία προηγήθηκε κόντρα στην Ολλανδία με γκολ του Βάρντι (40’), όμως οι «οράνιε» έκαναν την ανατροπή και πήραν σπουδαία φιλική νίκη (2-1) στο «Γουέμπλει» χάρη στα τέρματα των Γιάνσεν (50’ πεν.) και Νάρσινγκ (76’).

Απότομη προσγείωση για Αγγλία, λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο επί της Γερμανίας στο Βερολίνο. Τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν κόντρα στην Ολλανδία, όμως οι «οράνιε» έκαναν την ανατροπή (2-1) και πήραν σπουδαία φιλική νίκη στο «Γουέμπλει».

Ο Τζέιμι Βάρντι σκόραρε για 2ο σερί ματς με το εθνόσημο, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Άγγλους (41’), σε φάση όπου οι παίκτες του Χότζον συνεργάστηκαν εξαιρετικά. Το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν κράτησε όμως για πολύ, αφού στο 50’ ο Ρόουζ έκανε χέρι στην περιοχή και ο Γιάνσεν ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα.

Η Αγγλία έψαξε ένα δεύτερο γκολ, όμως η Ολλανδία ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 76’ χάρη σε κοντινό πλασέ του Νάρσινγκ. Την ασίστ στο γκολ μοίρασε ο Γιάνσεν, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Γιαγκέλκα δευτερόλεπτα πριν δώσει την πάσα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες. Δεκατέσσερα λεπτά μετά από τη σέντρα, όλοι στο Γουέμπλει σηκώθηκαν για να χειροκροτήσουν τον Γιόχαν Κρόιφ, που «έφυγε» το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.