Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώτος στόχος ο Μίτσελ

Πρώτος στόχος ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 15:03
Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αυτή την στιγμή ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης, Μίτσελ, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν την άμεση κάλυψη του κενού που άφησε χθες η αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος απολύθηκε την Πέμπτη από τους «Ροχιμπλάνκος», σύμφωνα με μέσα της χώρας, είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ ο σημερινός Τύπος της Σεβίλλης αναφέρει ότι ο 49χρονος τεχνικός έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Ελληνική ομάδα.

Σε περίπτωση που το σενάριο Μίτσελ δεν προχωρήσει, οι επόμενοι δύο προπονητές που απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ο οποίος πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από τον πάγκο της Λα Κορούνια, καθώς και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, πρώην τεχνικός της Ατλέτικο.

Βέβαια υπάρχει και το σενάριο της μονιμοποίησης του Αντώνη Νικοπολίδη, με τον 42χρονο πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, ο οποίος θα βρίσκεται και στον πάγκο στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.