Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο «μηδέν» η Ισπανία, παρέμεινε αήττητη η Ρουμανία (video)

Στο «μηδέν» η Ισπανία, παρέμεινε αήττητη η Ρουμανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2016 00:47
Η Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ρουμανία στo Κλουζ, με τον Ίκερ Κασίγιας να γράφει ιστορία.

Δεν είχε νικητή το φιλικό παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ισπανία. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Κλουζ, με τους Ρουμάνους να δίνουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, το οποίο πλέον φτάνει στους 17 αγώνες.

Ο Ίκερ Κασίγιας πήρε φανέλα βασικού και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο ευρωπαίος παίκτης με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές (166). Παράλληλα, έφτασε τα 710 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ (2η κορυφαία επίδοση - έχει και την 1η με 814) και μετράει πλέον 101 clean sheets σε 166 παιχνίδια με τους «φούριας ρόχας»!

Στα του αγώνα, η Ρουμανία στάθηκε αρκετά καλά και απείλησε πρώτη με μακρινό σουτ του Πόπα (7’), το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Κασίγιας. Η απάντηση των Ισπανών ήρθε στο 10’ όταν μετά από φάουλ του Σίλβα, ο Μπάρτρα έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Ταταρουσάνου σε απόκρουση. Δευτερόλεπτα μετά, οι Ισπανοί έκρυψαν τη μπάλα, όμως ο Ρουμάνος γκολκίπερ έδιωξε το σουτ του Πέδρο από το ύψος του πέναλτι.

Στο 16’ και στο 18’ ο Μπάρτρα έκοψε σωτήρια τις προσπάθειες των γηπεδούχων και στο 33’ ο Κασιγίας πραγματοποίησε ωραία απόκρουση σε μακρινό σουτ του Στάντσιου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Πικέ βρέθηκε μόνος του μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία της Ισπανίας, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Η Ρουμανία είχε κάποιες καλές στιγμές με Στάντσιου και Αντόνε, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισπανία ήρθε ισόπαλη σε 2 σερί παιχνίδια για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2004!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.