Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρομερή ανατροπή για Αγγλία στο Βερολίνο (video)

Τρομερή ανατροπή για Αγγλία στο Βερολίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2016 23:57
Με γκολάρες των Κέιν (61’)-Βάρντι (74’) και τον Ντάιερ να σκοράρει στις καθυστερήσεις, η Αγγλία κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Γερμανία στο Βερολίνο, παρότι τα «πάντσερ» είχαν προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Κρόος (43’) και Γκόμες (57’).

Σε ένα τρομερό φιλικό παιχνίδι στο Βερολίνο, η Αγγλία κέρδισε με 3-2 την Γερμανία και πήρε την 3η σερί νίκη της επί γερμανικού εδάφους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με τρομερό σουτ του Κροος εκτός περιοχής στη φάση στην οποία ο Μπάτλαντ τραυματίστηκε πέφτοντας με αποτέλεσα να δώσει τη θέση του στον Φόρστερ.

Η Αγγλία μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως Νόιερ και Χέκτορ έδιωξαν σωτήρια τα σουτ των Άλι (52’) και Χέντερσον (55’).

Το 1-1 δεν ήρθε και στο 57’ ο Μάριο Γκόμες «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κεντίρα. Μετά το δεύτερο γκολ, η Αγγλία ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο ματς και στο 61’ μείωσε σε 2-1 με τον Κέιν. Ο Άγγλος φορ ξέφυγε εντυπωσιακά από τον Οζίλ και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γερμανός γκολκίπερ έδιωξε το σουτ του Άλι, όμως στο 74’ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το 2-2. Μετά από σέντρα του Κλάιν, ο Βάρντι σκόραρε με τρομερό τακουνάκι στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα! Τι καλύτερος τρόπος για να πετύχεις το πρώτο σου γκολ με το εθνόσημο;

Η Γερμανία είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα και στο 84’ ο Άλι έστειλε τη μπάλα άουτ παρότι μόνος του στο ύψος του πέναλτι. Η Αγγλία είχε την υπεροχή και στο 90+1’ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Έπειτα από κόρνερ του Χέντερσον, ο Ντάιερ πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τα «τρία λιοντάρια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγλία έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που νικάει στην έδρα της Γερμανίας μένοντας πίσω με 2-0! Παράλληλα χρειάστηκαν 40 χρόνια προκειμένου τα «τρία λιοντάρια» να πάρουν νίκη έχοντας βρεθεί πίσω με 2-0. Ήταν σε φιλικό με την Ιταλία (3-2) τον Μάιο του 1975!



Η γκολάρα του Βάρντι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.