Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα για τα πλει-οφ ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Ακόμα ένα βήμα για τα πλει-οφ ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2016 22:01
Ο Πανιώνιος έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλει-οφ. Ίλιτς (23’) και Καραμάνος (84’) οι σκόρερ, αποβλήθηκαν Μανιάς (76') και Ρισβάνης (77').

Μεγάλο βήμα για την είσοδο του στα πλει-οφ έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -3 τη διαφορά από τους «κυανέρυθρους», όμως το γκολ του Καραμάνου στο 84’ διατήρησε την ομάδα του Ουζουνίδη στο +6 από την 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και στο 6’ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπακασέτα. Ωστόσο το γκολ για τον ΠΑΣ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 23’ ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε!

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Μπακασέτα (30’) δεν απείλησε την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι διαχειρίζονταν εξαιρετικά το προβάδισμα τους και στο 67’ απείλησαν για δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Ναδάλες πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Διούδη.

Ο Πανιώνιος είχε πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού και ο ΠΑΣ κρατούσε με άνεση το προβάδισμα. Στο 76’ ο Μανιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σύγκρουση με τον Ανσαριφάρντ, όμως ένα λεπτό μετά δεύτερη κίτρινη είδε και ο Ρισβάνης για φάουλ στον Ναδάλες!

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονομαχία 10 εναντίον 10 και το φινάλε του αγώνα άνηκε στον Πανιώνιο. Στο 84’ έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του ΠΑΣ, ο Μπακασέτας έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Καραμάνο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο σκόρερ του Πανιωνίου είχε «χρυσή» ευκαιρία για την ολική ανατροπή, όμως ο Περιστερίδης του αρνήθηκε το γκολ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Πανιώνιο να είναι ο μεγάλος κερδισμένος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.