Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Έπρεπε να πείσω τους Έλληνες να ξυπνούν πρωί για προπονήσεις»

Σάντος: «Έπρεπε να πείσω τους Έλληνες να ξυπνούν πρωί για προπονήσεις»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2016 17:00
Μιλώντας σε φόρουμ προπονητών εθνικών ομάδων, ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως είχε πολύ δύσκολη αποστολή όσον αφορά το πρωινό ξύπνημα των ποδοσφαιριστών.

Για τη σχέση του με τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές μίλησε ο Φερνάντο Σάντος. Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας τόνισε ότι απολάμβανε την πλήρη στήριξη των ποδοσφαιριστών, αν και στην αρχή είχε προβλήματα όπως το να τους… πείσει να σηκώνονται πρωί για προπονήσεις:

«Στην Ελλάδα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πίστευαν πολύ σε εμένα και με στήριζαν. Το βασικό πρόβλημα με τους Έλληνες, ήταν ότι έπρεπε να τους πείσω να σηκώνονται πρωί για προπονήσεις. Αφού πέτυχα αυτό, έγινα ομοσπονδιακός τεχνικός», είπε ο Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε:

«Το δύσκολο είναι ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κάθεται στον πάγκο σε ένα παιχνίδι, του οποίου έχουν προηγηθεί τρεις ή τέσσερις προπονήσεις. Είναι αλήθεια ότι όταν ανέλαβα πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι μετά από δύο ημέρες δεν πρόκειται να έχω αποτέλεσμα. Δεν ήταν έτσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.