Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγγίζει» το πρωτάθλημα η Λέστερ!

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγγίζει» το πρωτάθλημα η Λέστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2016 18:56
Η Λέστερ τα… χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όμως με γκολ του Μαχρέζ, έφυγε με τη νίκη (1-0) από το Λονδίνο και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γλίτωσε με Φάμπρεγκας η Τσέλσι, 2-2 με Γουέστ Χαμ.

Ένα ακόμα τρίποντο, ένα ακόμα βήμα για το… θαύμα! Εφτά «στροφές» πριν το φινάλε, η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και ξέφυγε προσωρινά με +8 από την 2η Τότεναμ!

Οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησαν ορεξάτα το ματς και είχαν δύο σημαντικές στιγμές με τον Μαχρέζ (10’, 19’) για να ανοίξουν το σκορ. Στο 31’ η Κρίσταλ Πάλας θα μπορούσε να πάρει αυτή το προβάδισμα, όμως ο Ζαχά έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν το 1-0 και τρία λεπτά μετά ο Μαχρέζ σκόραρε με πλασέ, μετά από πάσα του Βάρντι, φτάνοντας τα 16 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ (έχει και 11 ασίστ).

Στο δεύτερο μέρος, η Λέστερ επιχείρησε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και τα κατάφερε έστω και με αρκετό άγχος στα τελευταία λεπτά. Στο 90+1’ ο Ουγιόα λίγο έλλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 90+2’ ο Ντιλέινι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, φτάνοντας μια «ανάσα» από την ισοφάριση. Η Λέστερ κράτησε το μηδέν και πήρε ακόμα μια νίκη, που την φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Γλίτωσε με Φάμπρεγκας η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: «Αγγίζει» το πρωτάθλημα η Λέστερ!
Στη λονδρέζικη μονομαχία του «Στάμφορντ Μπριτζ», Τσέλσι και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους «μπλε» να ισοφαρίζουν δύο φορές το σκορ χάρη σε γκολ του Σεσκ Φάμπρεγκας (το δεύτερο στο 89’).

Η γηπεδούχος Τσέλσι προέρχονταν από δύο σερί ήττες-αποκλεισμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο Αγγλίας και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άσχημα για τους «μπλε», όταν στο 17’ ο Λαντσίνι άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Η ομάδα του Χίντινκ προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φάμπρεγκας. Η Γουέστ Χαμ δεν πτοήθηκε και στο 61’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Κάρολ. Ο Άγγλος φορ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Παγιέτ, την κακή αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και νίκησε από κοντά τον Κουρτουά, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο…

Η Τσέλσι προσπάθησε να βρει νέα απάντηση και είχε κάποιες καλές στιγμές για το 2-2, ωστόσο ευκαιρίες για γκολ είχε και η Γουέστ Χαμ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το 88’ όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν αμφιλεγόμενο πέναλτι σε ανατροπή του Λόφτους-Τσικ από τον Αντόνιο. Ο Φάμπρεγκας ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, στερώντας στην Γουέστ Χαμ δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα.

Το απίστευτο στιγμιότυπο με τον Νταν να βγάζει τη φανέλα του Χουτ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.