Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λίγκ: Κλοπ εναντίον Ντόρτμουντ στους «8»!

Γιουρόπα Λίγκ: Κλοπ εναντίον Ντόρτμουντ στους «8»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2016 14:15
Απέναντι στην αγαπημένη του Ντόρτμουντ θα τεθεί αντιμέτωπος ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει τους Βεστφαλούς στη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ!

Το ζευγάρι που περίμεναν όλοι προέκυψε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Η Λίβερπουλ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Ντόρτμουντ και ο Γιούργκεν Κλοπ θα επιστρέψει στο «Βεστφάλεν» όπου λατρεύτηκε σαν… θεός!

Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία καλείται να ξεπεράσει ακόμα μια ισπανική ομάδα -μετά τη Βαλένθια- για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Λιγότερο «λαμπερά» τα άλλα δύο ζευγάρια, με την Σαχτάρ να αντιμετωπίζει την Μπράγκα και την Βιγιαρεάλ να τίθεται αντιμέτωπη με την Σπάρτα Πράγας του Σκάζνι.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου, στις έδρες των ομάδων που αναγράφονται πρώτες στα ζευγάρια, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 14 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει 18 Απριλίου και τα ματς 28 Απριλίου και 5 Μαΐου. Ο τελικός στο «Σεντ Τζέικομπ-Παρκ» της Βασιλείας είναι στις 18 Μαΐου.

Τα ζευγάρια στους «8»:


Μπράγκα – Σαχτάρ
Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας
Μπιλμπάο – Σεβίλλη
Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.