Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Ποια Ιταλία; Για… πάντα στη Λέστερ!»

Ρανιέρι: «Ποια Ιταλία; Για… πάντα στη Λέστερ!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2016 18:05
Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Λέστερ εξέφρασε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ιταλίας.

Ο Αντόνιο Κόντε θα αποχωρήσει από την Εθνική Ιταλίας μετά το Euro 2016 προκειμένου να αναλάβει την Τσέλσι και το όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε ακουστεί για τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα».

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός ζει τον… μύθο του στην Λέστερ και δήλωσε διατεθειμένος να κλείσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα:

«Νιώθω ωραία στη Λέστερ και δεν σκέφτομαι να φύγω. Πιστεύω ότι θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος. Ελπίζω να μου προσφέρουν μακροχρόνιο συμβόλαιο. Πέντε ή έξι χρόνια και μετά θα μπορώ να σταματήσω την καριέρα μου εδώ» δήλωσε ο Ρανιέρι, ο οποίος κλήθηκε να αποκαλύψει το… μυστικό της επιτυχίας της Λέστερ:

«Μυστικό; Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Η επιτυχία μας βασίζεται σε έναν συνδυασμό γεγονότων. Οι μεγάλοι της Πρέμιερ Λιγκ δεν κάνουν τη σεζόν που θα ήθελαν, σε αντίθεση με μας, που κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε έως εδώ. Όταν ανέλαβα την ομάδα, ο πρόεδρος μου είπε ότι δουλειά μου θα είναι να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρόεδρος είναι φιλόδοξος αλλά προσγειωμένος. Μετά από αυτά τα δύο χρόνια, ο στόχος θα ήταν να κυνηγήσουμε την Ευρώπη. Όμως τα πάντα άλλαξαν φέτος» δήλωσε ο Ιταλός και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Όλοι περιμένουν να σηκώσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι απίστευτο που ένα μικρό κλαμπ κάνει αυτή τη σεζόν στην εποχή των μεγάλων χρημάτων. Εάν ήμασταν η Τσέλσι, η Σίτι ή η Άρσεναλ, θα σκεφτόμασταν τον τίτλο. Δεν είμαστε όμως. Είμαστε ένας μικρός σύλλογος και θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα πιο σιγά. Πετύχαμε τον πιο σημαντικό στόχο μας. Είμαστε ήδη νικητές γιατί του χρόνου θα παίζουμε στην Πρέμιερ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.