Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από την Ιταλία και πάει Τσέλσι ο Κόντε

Φεύγει από την Ιταλία και πάει Τσέλσι ο Κόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2016 16:55
Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως ο Αντόνιο Κόντε θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα μετά το Euro 2016 και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου ο Ιταλός τεχνικός να υπογράψει συμβόλαιο στην Τσέλσι.

Όπως αναμενόταν, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας και μετά το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο ανακοίνωσε πως ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους θα αποχωρήσει από τη «σκουάντρα ατζούρα» μετά το Euro 2016 και ο 46χρονος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει την Τσέλσι.

Τα αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για τριετές συμβόλαιο και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν το επόμενο διάστημα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως ήθελε να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου, ωστόσο δήλωσε αφοσιωμένος στην Εθνική Ιταλίας:

«Αυτή τη στιγμή η μέγιστη συγκέντρωσή μας είναι αποκλειστικά στο Euro όπου θα προσπαθήσουμε με δουλειά και θυσίες να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητές μας. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι θα τα δώσω όλα. Ακολούθως αισθάνομαι ότι οφείλω να επιστρέψω σε πάγκο συλλόγου έχοντας έτσι την ευκαιρία να προπονώ κάθε ημέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.