Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Θρυλική ανατροπή!

Σούπερ Λιγκ: Θρυλική ανατροπή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2016 21:33
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (87’ Κόστα, 89’ Ιντέγε) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας ανατροπή στο ντέρμπι. Προηγήθηκαν με Μπεργκ (3’) οι «πράσινοι», ισοφάρισε ο Καμπιάσο (38’).

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με ανατροπή (3-1) τους «πράσινους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Ο Παναθηναϊκός σόκαρε με το… καλημέρα τους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα. Μετά από εξαιρετική κάθετη του Λέτο, ο Μπέργκ νίκησε με πλασέ τον Ρομπέρτο, «γράφοντας» το 1-0 για το «τριφύλλι».

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως το σουτ του Καμπιάσο στο 5’ έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στιλ, ενώ στο 9’ ο γκολκίπερ των «πρασίνων» μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Τσόρι. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δυσκολεύονταν να βρει χώρους και δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι έκλεινε όλους τους διαδρόμους προς την εστία και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, «αγγίζοντας» ένα δεύτερο γκολ στο 28’. Ο Ταυλαρίδης βρέθηκε απέναντι στον Ρομπέρτο, αλλά ο Ισπανός πορτιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 32’, όμως το σουτ του Φουστέρ από καλή θέση, έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Έξι λεπτά μετά, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα γκολ που έφερε αντιδράσεις. Ο Καμπιάσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο βοηθός έδειξε οφσάιντ επειδή ήταν ακάλυπτος ο Ντομίνγκες. Ωστόσο κατόπιν συνεννόησής του με τον Κύζα, ο διαιτητής έδειξε σέντρα, θεωρώντας ότι ο Αργεντινός δεν επηρέαζε καθόλου την φάση.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε για πρώτη φορά στο 55’, με τον Φουστέρ να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 68’ ο Μαζούακου πέρασε από δύο αντιπάλους αλλά το σουτ του «έξυσε» το δοκάρι, ενώ στο 73’ ο Στιλ έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Φορτούνη.

Η μοναδική ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 77’, όταν μετά από λάθος έξοδο του Ρομπέρτο, ο Μαμούτε επιχείρησε να κρεμάσει τον Ισπανό γκολκίπερ, όμως το πλασέ του ήταν αρκετά άστοχο.

Ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεση του και αυτή απέδωσε καρπούς στο 87’. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ντα Κόστα πήδηξε μόνος του στην μικρή περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το 3ο γκολ, όταν μετά από λάθος του Ταυλαρίδη, ο Ιντέγε τσίμπησε τη μπάλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπoτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Καμπιάσο (81’ Πουλίδο), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ (62 Πάρντο), Φορτούνης, Φουστέρ (81’ Ερνάνι), Ιντέγε

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Κουτρουμπής (90’ Πέτριτς), Ζέκα, Αμπέιντ, Βιγιαφάνες (70’ Εσιέν), Λέτο (73’ Μαμούτε), Μπεργκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.