Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ: Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2016 00:12
Στο πρώτο του παιχνίδι με τον Βλάνταν Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τον Αθανασιάδη να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του στην 11άδα.

Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι χωρίς τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε με 3-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και πέτυχε την πρώτη του νίκη μακριά από την Τούμπα μέσα στο 2016.

Η ομάδα του Ίβιτς ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 2’ ο Μυστακίδης ανάγκασε τον Κυριακίδη σε απόκρουση, ενώ στο 11’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε και το σουτ του Αθανασιάδη. Ο Κλάους είχε άλλες δύο καλές στιγμές (15’ 18’) και στο 22’ κατάφερε να χριστεί σκόρερ, μετά από ασίστ του Βίτορ.

Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο 39’ και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, «γράφοντας» το 2-0. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς λόγω της έντονης βροχόπτωσης και η μπάλα κολλούσε σε αρκετά σημεία. Τα πάντα κρίθηκαν σε ένα λεπτό καθώς στο 69’ ο Μουνιός σημάδεψε το δοκάρι και στην αντεπίθεση, ο Κοροβέσης διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.