Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει...

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει...

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 01:46
Και όμως είναι γεγονός. Η Μπαρτσελόνα προηγούνταν με δύο γκολ στην έδρα της Σοσιεδάδ, ωστόσο οι γηπεδούχοι με μεγάλη ανατροπή ανάγκασαν τους «μπλαουγκράνα» στην πρώτη τους φετινή ήττα με σκορ 3-2.

Όλα φαινόντουσαν ότι θα κυλούσαν ήρεμα και ότι η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα θα έπαιρνε άλλη μία εύκολη νίκη. Και αυτό διότι όλα ξεκίνησαν εντυπωσιακά για τους φιλοξενούμενους, με τον Μέσι στο 7’ και τον Πέδρο στο 25’ να δίνουν ένα ασφαλές προβάδισμα στην Καταλανική ομάδα, με τον δεύτερο να σημαδεύει και το δοκάρι λίγο νωρίτερα.

Στο 40’ ο Μέσι σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι της Σοσιεδάδ, ωστόσο ένα λεπτό μετά, ο Κάστρο έπειτα από ασίστ του Βέλα κατάφερε να μειώσει για τους γηπεδούχους στο 41’, βάζοντας τους ξανά στο παιχνίδι.

Με αριθμητικό μειονέκτημα αγωνίστηκε για 35 λεπτά στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα, καθώς στο 55’ ο Πικέ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (υπερβολική), κάτι που σήμανε και τον κώδωνα του κινδύνου στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλεύτηκαν το πλεονέκτημα, και ο Κάστρο με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 63’ ισοφάρισε το παιχνίδι στο 63’. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι τελικώς δέχθηκαν τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις, με τον Αγκιρίτσε να κάνει το 3-2 στο 90+1’, βάζοντας... φωτιά στο «Ανοέτα»

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Μπαρτσελόνα να γνωρίζει την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

«Στοπ» για Μάλαγα, «άγευστο» ντεμπούτο για Έμερι


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει...
Με τον Φερνάντεζ να κάνει το 1-1 στο 76’, η Θέλτα πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μάλαγα στην μάχη της για την σωτηρία στην Πριμέρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Ντεμικέλις, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τελικώς το «Ροσαλέντα» με την ισοφάριση ένα τέταρτο πριν από το φινάλε.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι της Χετάφε με την Σεβίλλη, η οποία στο ντεμπούτο του Έμερι στον πάγκο της ομάδας, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο 40’ ο Ρέγιες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Κολούνγκα 4 λεπτά μετά ισοφάρισε για την Χετάφε η οποία παραμένει εκ του ασφαλούς στην μέση της βαθμολογίας.

Τέλος, η Γρανάδα πήρε σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στην Ράγιε Βακεχάνο η οποία παράλληλα έχασε έδαφος στην μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα


Γρανάδα - Ράγιο Βαγεκάνο 2-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα 2-2

Χετάφε - Σεβίλλη 1-1

Μάλαγα - Θέλτα 1-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.